Poliția Rutieră: 21 de șoferi, prinși drogați sau băuți la volan, într-o noapte

Data publicării:
masina de politie
Foto: Facebook/PolițiaRomână

Polițiștii au prins în noaptea de sâmbătă spre duminică 21 de șoferi băuți sau drogați. În urma acțiunii din Capitală au fost aplicate 134 de sancțiuni în valoare de aproape 100 de mii de lei, potrivit Mediafax.

Potrivit Brigăzii Rutiere, în urma acțiunii din noaptea de sâmbătă spre duminică au fost aplicate 134 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 98.300 lei și au fost reținute 29 permise de conducere.

12 dintre acestea au fost reținute pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, alte 9 ca urmare a infracțiunilor constatate (5 consum de substanțe psihoactive, 4 consum de băuturi alcoolice), iar 8 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Un bărbat de 62 de ani a fost prins pe strada C.A.Rosetti, având 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un tânăr de 26 de ani, care conducea pe Șoseaua Kiseleff, a fost depistat pozitiv pentru consum de canabis, iar un tânăr de 28 de ani, care conducea pe Bulevardul Nicolae Grigorescu, a fost depistat pozitiv pentru consum de canabis și cocaină. În mașina acestuia din urmă, polițiștii au găsit câțiva muguri de culoare verde.

În urma acțiunii, polițiștii rutieri au retras 10 certificate de înmatriculare pentru deficiențele tehnice constate.

Au fost întocmite 14 dosare penale.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri