Traian Berbeceanu, despre polițiștii din Galați care au refuzat să ajute o fată plină de sânge: O ticăloșie!

Data actualizării: Data publicării:
Traian Berbeceanu
FOTO: Facebook/ Traian Berbeceanu

Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, a avut o reacție dură la adresa polițiștilor din Galați care au fost filmați în timp ce refuză să intervină pentru a ajuta o fată plină de sânge.

„Asta deja nu mai este doar lipsă de profesionalism! Este ticăloșie în forma cea mai scabroasă. Este lipsă de elementar bun simț, de cea mai mică urmă de omenie... Nici nu mai știu ce este de fapt! Insă, în mod categoric, Poliția trebuie reconstruită, regândită, după ce în prealabil va fi temeinic curățată. Până la măduvă!”, a scris TRaian Berbeceani pe Facebook.

Anchetă internă la Inspectoratul de Poliție Galați

O anchetă internă a fost demarată la Inspectoratul de Poliție Galați, după ce doi polițiști au fost filmați în timp ce refuză să intervină pentru a ajuta o fată plină de sânge, despre care s-a crezut inițial că a fost victima unui viol. 

Conform unei imagini filmate în weekend și postate pe Facebook, agenții stau în mașină de Poliție, deși în fața lor se afla un copil plin de sânge și în stare de șoc.

În imaginile filmate de un cetățean apar fata plină de sânge, mașina de Poliție, mai mulți cetățeni și doi angajați ai unei firme de securitate.

Oamenii de pe trotuar solicită ajutorul polițiștilor care refuză să coboare din mașină, în ciuda insistențelor.

Victima pare îngrozită și refuză să vorbească cu oamenii care i-au sărit în ajutor, în timp ce polițiștii asistă pasiv la întreaga scenă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri