ISU Dobrogea, precauții după tragedia din Constanța: Autoscară trimisă la un incendiu în subsol

Data publicării:
autoscara trimisa la incendiul de la subsol din constanta.
Pompierii au intervenit cu o autoscară la un incendiu în subsolul unui bloc din Constanța, după tragedia în care o femeie a murit. Foto: DigiVOX

Ca de fiecare dată, o tragedie cu puternic impact public are ca efect, pe termen scurt, mobilizări exemplare. Ieri, în Constanța a izbucnit un incendiu la subsolul unui bloc din centrul orașului.

La intervenția de la incendiul din subsol a fost trimisă, din primul moment, mașina cu autoscara deși, în mod evident, nu avea ce face acolo.

Reprezentanții ISU Dobrogea au spus însă că fumul putea ajunge de la subsol la etajele superioare, iar autoscara ar fi fost necesară pentru evacuarea rapidă a locatarilor.

Un incendiu puternic a izbucnit marți dimineață într-un bloc din municipiul Constanța. Focul a apărut la etajul 6 al imobilului, iar proprietara locuinței în care a izbucnit incendiul a murit după ce a căzut de pe balcon, încercând să scape de flăcări.

Mai multe anchete au început marți la ISU Dobrogea după ce pompierii constănțeni nu au putut salva femeia. Pompierii ajunși la fața locului nu aveau autoscară și saltea pentru salvarea persoanelor aflate la înălțime.

Mai mult, autoscara a fost chemată la cinci minute după ce femeia căzuse de la înălțime. IGSU transmitea marți că ora la care femeia s-a desprins de la balcon a fost 09:25, iar autoscara a ajuns două minute mai târziu. 


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire luaţi legătura cu noi la secţiunea DigiVOX a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele, data şi locul din care le transmiteţi.

Editor : G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri