Plângere penală pentru corupere de minori pe numele lui Cumpănașu, formulată astăzi de mama unei fete

Data publicării:
alexandru cumpanasu ID117396_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Alexandru Cumpănașu. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Val de anchete împotriva lui Alexandru Cumpănașu. Mama unei tinere îl acuză pe acesta că i-ar fi făcut copilei propuneri indecente. Asta, după ce ieri procurorii au deschis un dosar penal pentru incitare la ură. În plus, astăzi Corpul de Control al ministerului de Interne a fost trimis la Jandarmeria Română pentru a vedea cum a beneficiat în 2019 de protecția statului.

Maria Moiș, jurnalist Digi24: Plângerea a fost depusă împotriva lui Cumpănașu în cursul zilei de astăzi, la Secția 16 de Poliție, de mama unei tinere.

Femeia îl acuză pe Alexandru Cumpănașu că a sedus-o pe fată în perioada în care aceasta era minoră. De altfel, există în spațiul public înregistrări în care Cumpănașu îi spune fetei că o iubește. În apărarea sa, acesta spune că, de fapt, înregistrarea a făcut-o cu acordul mamei pentru a devoala o rețea de interlopi.

Această plângere vine la doar o zi după ce Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 a deschis o anchetă penală in rem pentru instigare la ură împotriva profesorilor, după ce Cumpănașu a postat mai multe filmulețe pe Tik Tok în care îi monta pe elevi împotriva dascălilor.

Iar astăzi, MAI vrea să lămurească în ce condiții Alexandru Cumpănașu a primit în 2019 protecție din partea ministerului. În urmă cu un an și jumătate, la o lună după cazul Caracal, Alexandru Cumpănașu, care era și candidat la președinția României, se plângea că a primit mai multe amenințări, deși în mod oficial nu au existat anchete penale deschise în acest sens. Cu toate acestea, MAI i-a oferit atunci gardă de corp și mașină de protocol.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri