Un procuror de la Parchetul General s-a sinucis. Prima ipoteză

Data actualizării: Data publicării:
sinucidere-parchetul-general

Un procuror de la Parchetul General s-a sinucis în Vinerea mare, la orele prânzului, chiar la locul de muncă. Fostă purtătoare de cuvânt, femeia în vârstă de 53 de ani s-a aruncat în gol de la aproximativ 20 de metri.

Actualizare 13:30. Ministerul Public a transmis un mesaj de condoleanțe: „În cursul zilei de astăzi, 26 aprilie 2019, a încetat din viață colega noastră procurorul Ramona Daniela Bulcu. Evenimentul este cercetat, urmând a se stabili toate împrejurările în care a survenit decesul. Colegii din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sunt alături de familie în aceste momente tragice.”

Actualizare 12:33. Primele imagini de la fața locului.

Potrivit informațiilor de la această oră, prima ipoteză a sinuciderii este o boală gravă de care suferea fostul procuror. Ramona Bulcu avea o vastă experiență și timp de zece ani a condus biroul de presă al Parchetului General.


Polițiștii au primit în urmă cu doar câteva minute un apel la 112, în care cineva anunța că o femeia amenință că se aruncă de la etajul 5 al Parchetului General.

Este vorba despre fostul procuror şef al Biroului de Informare şi Relaţii publice din cadrul Parchetului General, Ramona Bulcu.

Aceștia au venit imediat la fața locului, alături de pompieri, și au încerat să o convingă să coboare, însă nu i-a ascultat și s-a aruncat în gol. Ea a murit pe loc.

Din primele informații de la această oră, ea este un fost șef al biroului de informații publice din cadrul Parchetului General.

Polițiștii de la Omoruri au preluat ancheta în acest caz.

Pe 15 martie, un procuror de la DNA Timișoara s-a sinucis într-o manieră asemănătoare.

 Tamaș Schiffbec, fost şef al instituţiei, s-a aruncat de la etajul 6, la scurt timp după ce a venit la serviciu. Apropiaţii spun că procurorul era afectat de suferinţa soţiei, internată într-un spital din străinătatate. Dacă depresia l-a împins să-şi ia zilele urmează o dovedească poliţiştii, care au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri