Mașina unui om de afaceri din Arad a sărit în aer în această dimineață. Șoferul a murit

Data actualizării: Data publicării:
Mașina omului de afaceri din Arad a ars în întregime
Mașina omului de afaceri din Arad a ars în întregime. Foto: Aradon

Mașina unui om de afaceri din Arad a explodat în această dimineață, provocând moartea șoferului. Presa locală scrie că explozia a fost atât de puternică, încât a spart geamurile locuințelor din apropiere.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad a anunțat că o mașină a luat foc sâmbătă dimineață "în Municipiul Arad, pe Calea Aurel Vlaicu (în față la Profi). În interior este o victimă decedată", potrivit Aradon.ro.

„În această dimineață în jurul orei 7, am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat iar în interior se afla un bărbat decedat. În continuare se efectuează cercetări cu privire la stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Citiți și:
Cine era bărbatul ucis în mașina care a explodat în Arad. Avea o afacere prosperă, unică în România

Potrivit presei locale, care citează martori de la fața locului, victima este un cunoscut om de afaceri local, Ioan Crișan (66 de ani). Se pare că omul de afaceri s-a urcat în mașină în jurul orei 7.00, după ce a băut o cafea la cafeneaua din zonă, iar când a pornit mașina aceasta a explodat. Bubuitura s-a auzit până la UTA.

Potrivit imaginilor, explozia a fost atât de puternică, încât a spart geamurile mașinilor, dar și ale locuințelor din zonă.

Conducerea Poliției Române "a dispus deplasarea, de urgenţă, la faţa locului, a unor specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru a sprijini ancheta", a mai precizat IPJ Arad.

Mașina a fost distrusă în totalitate. Foto: Aradon
Mașina a fost distrusă în totalitate. Foto: Aradon

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri