Cine este Florin Mulcuțan, consilierul personal al ministrului Ioana Bran

Data actualizării: Data publicării:
consilier florin mulcutan

Florin Mulcuțan este unul dintre consilierii personali ai ministrului Tineretului și Sportului, Ioana Bran, despre care presa scria, la începutul săptămânii, că ar fi sunat la radio pentru a-i pune întrebări „servite” ministrului, care era invitată să vorbească despre activitatea ministerului pe care îl conduce.

Dezvăluirile au fost făcute de jurnalistul Cătălin Tolontan pe site-ul său, unde scrie că ministrul Bran și-ar fi pus consilierii să sune la Europa FM, pentru a-i adresa întrebări la care avea deja răspunsurile pregătite. Unul dintre acești consilieri este Mulcuțan, care a fost învestit în funcție la începutul acestui an.

„Sunt onorat de invitația doamnei ministru Ioana Bran de a mă alătura echipei, e un semn de mare apreciere pentru ceea ce am făcut (lucruri bune, realizări) atât pentru sportul sătmărean cât și pentru cel național. Am discutat cu doamna ministru Ioana Bran și avem aceeași viziune cu privire la ce e de făcut în acest domeniu și ca prim pas ne dorim o revitalizare a competițiilor sportive în școli și licee, care să atragă mai mulți tinerii spre sportul de masă, chiar dacă la un nivel de amatori, dar de aici exista posibilitatea ca unii să îndrăgească sportul și să treacă la practicarea lui la alt nivel și anume cel de performanță, în cadrul cluburilor sportive”, a declarat Florin Mulcuțan în februarie, pentru ObiectivSM.

Pe de altă parte, mai scrie tolo.ro, în Ministerul Tineretului și Sportului au apărut afișe pe care scrie „Zonă de securitate clasa 1” pe ușile în spatele cărora angajații ar vrea să fumeze nestingheriți, fără grija că ar putea fi fotografiați sau filmați.

În vârstă de 43 de ani, Florin Mulcuțan a fost boxer în tinerețe și apoi a condus Asociația Județeană de Box Satu Mare. Odată cu apariția lui în MTS, s-a modificat metodologia de finanțare astfel încât să primească finanțare și federațiile aflate în litigiu cu ministerul, situație în care se află și FR Box.

Consilierul are 9 contracte câștigate în SEAP, toate cu primării (Tiream, Căuaș – unde activa la clubul Olimpia – secțiile fotbal și box, Pomi, Botiz) și Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare, potrivit termene.ro.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri