Mesajul președintelui Iohannis de Ziua Anticorupției: Corupţia este o boală care macină democraţia

Data publicării:
iohannis anticoruptie

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Ziua Internaţională Anticorupţie. Șeful statului afirmă că cinstea şi integritatea trebuie reinstaurate la toate nivelurile societăţii, corupţia fiind o boală care macină democraţia. "Un NU hotărât corupţiei trebuie să devină un mod de a fi", transmite preşedintele, care spune că rămâne alături tuturor magistraţilor care luptă împotriva corupţiei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Corupţia este o boală care macină democraţia şi ţine captivi milioane de oameni în sărăcie. Corupţia înseamnă lipsa autostrăzilor, spitale insalubre, şcoli fără condiţii, administraţie blocată. România nu va putea progresa la adevărata sa capacitate până ce nu vom reuşi să învingem acest flagel", afirmă preşedintele Iohannis.

El spune că susţine continuarea luptei anticorupţie pentru o Românie sănătoasă şi rămâne alături tuturor magistraţilor care duc această bătălie, cu mult curaj, zi de zi.

"Cinstea şi integritatea trebuie reinstaurate la toate nivelurile societăţii noastre. Stă în puterea noastră! Un NU hotărât corupţiei trebuie să devină dintr-un slogan, un mod de a fi!”, afirmă şeful statului în finalul mesajului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri