Prima reacție a lui Liviu Dragnea după scandalul privind revocarea sa

Data actualizării: Data publicării:
liviu nicolae dragnea
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Președintele PSD, Liviu Dragnea,  a spus că opoziția a încercat să ia „cu japca” Parlamentul, așa cum a încercat să ia „cu japca” și Guvernul.

180921_PSD_CEXN_31_INQUAM_Photos_Octav_Ganea dragnea 2
Foto: Inquam Photos

Nu e prima dată când au cerut revocarea. Azi am văzut o încercare disperată și eșuată de a prelua o instituție a statului, cu japca, dincolo de lege si forțând legea. Nu poți supune la vot ceva ce încalcă regulamentul”, a spus el.

E stilul lui Klaus Iohannis, a lansat Dragnea un nou atac la adresa președintelui țării. 

„Are atitudini dictatoriale și vrea o putere absolută. Ăsta este președintele nostru, Iohannis zapciul”, a spus el.

De câteva săptămâni bune, o parte dintre liberali și unii foști membri PSD se tot lăudau că-l au în spate pe Klaus Iohannis, care împinge lucrurile și care îi protejează pe toți și-i încurajează să se mobilizeze pentru a da jos Guvernul, pentru a lua cât mai mulți membri PSD, pentru a revoca conducerea Camerei Deputaților”, a spus Dragnea.

Întrebat ce legătură are Klaus Iohannis cu demersul parlamentarilor opoziției, Dragnea a răspuns: „Nu se întâmplă nimic fără coordonarea lui Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea a mai spus că nu a fost azi în plen pentru a lăsa opoziția „să se desfășoare”. Întrebat dacă știa despre ceea ce vrea să facă opoziția, el a răspuns: „E un plan făcut de dl Marian Neacșu cu d-na Raluca Turcan, se laudă de câteva zile cu el, spuneau că e un plan de Oscar. E un plan care nu are nicio legătură cu legea, pentru că regulamentul Camerei Deputaților are putere de lege, iar legea trebui respectată.”

Dragnea mai spune că nu se teme de o eventuală moțiune de cenzură a opoziției: „Ne tot amenință cu moțiunea de cenzură. Când o să o depună? După Crăciun?”

Citiți și: „Adevăratele creșteri de salarii vor veni în 2019”. Ce minciună!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri