Rădulescu, deputat PSD, a răbufnit: Medicii să dea salariul înapoi sau să plece din țară

Data actualizării: Data publicării:
catalin radulescu
Foto: captură video adevarul.ro

Cătălin Rădulescu, deputat PSD, a spus imediat după condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare cu executare că liderul partidului a fost „executat”. El a răbufnit când a vorbit despre rezultatul de la alegerile europarlamentare.

Lăsați-mă doamnă cu justiția asta. În nicio țară din Europa nu a existat ce a existat în România în acești ani de zile. Ăștia sunt anii 50”, a spus Rădulescu, într-o intervenție telefonică la Digi24.

În Ungaria, Polonia, Cehia, Italia, Franța au câștigat cine trebuia să câștige... care erau împotriva a ceea ce spuneți dumneavoastră. Singura țară unde n-am reușit a fost România”, a adăugat el.

În acest sens, el a comentat rezultatul alegerilor prin faptul că „a fost o ură generală împotriva președintelui Dragnea. (...) Dacă-i întrebați nici nu știu pentru ce-au votat” și a dat vina pe referendumul pentru justiție: „A fost un referendum generat de securistul Iohannis”.

Întrebat dacă PSD se va retrage de la guvernare, dacă există atâta ură față de partid, Rădulescu a spus s-a votat pe seama valului de ură la adresa lui Liviu Dragnea.

Dacă dumneavoastră credeți că toate măsurile pe care le-am luat noi, PSD, în ultimii doi ani de zile și pentru fermieri, și pentru pensionar și pentru medici, dacă măsurile n-au fost bune atunci oamenii trebuie să le refuze și să meargă pe măsurile PNL și USR”.

„Eu îi rog pe medicii care au primit de 4 ori salariul să-l dea înapoi sau să plece din țară cum plecau până acum din cauza salariului, profesorii să meargă să muncească la fructe, că înseamnă că n-au fost mulțumiți de creșterile salariale, pensionarii la fel, să voteze USR. Fermierii să dea înapoi subvenția la USR pentru că oricum o să li se înapoi. Să vedem cum o să trăiască cu aceste partide”, a spus Cătălin Rădulescu.

El s-a mai plâns că din cele peste 3 milioane de pensionari, doar jumătate au ieșit duminică la vot.

Urmăriți intervenția integrală a deputatului Cătălin Rădulescu:

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri