Video Conferința lui Nicușor Dan, bruiată de mașinile de gunoi ale Primăriei Sectorului 5. Jurnaliștii au fost stropiți cu dezinfectant

Data actualizării: Data publicării:
conferinta-nicusor-dan-sector-5 (1)

O nouă conferință cu bruiaj pentru Nicușor Dan, pe care candidatul opoziției a încercat să o susțină joi dimineață în sectorul 5. În timp ce vorbea, mașinile de gunoi ale Primăriei Sectorului 5 își ambalau motoarele, iar la un moment dat o mașină care dezinfectează străzile a trecut și i-a stropit pe jurnaliști.

La fața locului a ajuns și un echipaj de Poliția Locală, care i-a reproșat lui Nicușor Dan că blochează carosabilul.

„Suntem pe domeniul public, dar în mijlocul străzii”, i-a spus polițistul.

În timpul conferinței de presă, mașinile de salubritate ale Primăriei Sectorului 5 făceau tururi în zonă, uneori claxonând și ambalând motoarele, pentru a acoperi conferința.

„E o tulburare a ordinii publice, prin acel zgomot al utilajelor pe care aceste utilaje îl fac”, a spus Nicușor Dan.

Urmăriți discuția dintre polițistul local și Nicușor Dan:

Candidatul PNL-USR a spus că va face o plângere, pentru că polițiștii nu au intervenit pentru a-i opri pe angajații primăriei: „Este PSD, este pilonul comunist din PSD, care nu acceptă ca cineva să aibă un alt punct de vedere. Voi face plângere împotriva primarului Sectorului 5 și a șefului acestei firme de salubritate, fiindcă, printr-o acțiune deliberată, au tulburat liniștea publică”, a spus Nicușor Dan, la finalul conferinței.

Conferința susținută de Nicușor Dan avea ca temă problemele sectorului și Planul Urbanistic Zonal (PUZ), care urmează să fie aprobat în ședința Consiliului General al Municipiului București de astăzi.

La ora 11:00 începe ședința Consiliului General al Primăriei Capitalei, în cadrul căreia va ține un discurs Gabriela Firea.

După ce Nicușor Dan a părăsit zona, au plecat și mașinile firmei de salubritate inscripționate cu #DF și #fapte, dar despre care consilierii opoziției au spus că de fapt sunt inițialele primarului Daniel Florea.

Este a doua conferință de presă a lui Nicușor Dan tulburată de autoritățile locale, după ce pe 5 iunie, în timp ce se afla în Prelungirea Ghencea, la fața locului a ajuns viceprimarul capitalei Aurelian Bădulescu și nu l-a lăsat să vorbească.

(Redactor: George Costiță)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri