VIDEO | Un preot a vrut să-i pupe mâna lui Oprișan în timpul unei ceremonii: Vrednic este!

Data actualizării: Data publicării:
video oprisan preot pupa mana

Marian Oprișan, președintele CJ Vrancea, a primit azi din partea Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei, ÎPS Ciprian, Ordinul Sfântul Mucenic Sava de la Buzău, Clasa I, în semn de apreciere pentru sprijinul financiar și moral acordat de administrația județeană pentru construirea Catedralei „Sf. Cuvioasă Parascheva“ din Focșani, scrie monitoruldevrancea.ro. La eveniment a fost surprins un gest inedit, însă. Un preot a vrut să-i pupe mâna lui Oprișan, dar acesta și-a retras-o discret.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ordinul Sfântul Mucenic Sava de la Buzău, clasa I, se acordă domnului Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, în semn de apreciere și mulțumire pentru sprijinul material și moral oferit pentru realizarea lucrărilor de zidire și înfrumusețare a bisericii cu hramul Sfânta Cuvioasă Parascheva din Focșani și a altor biserici de pe cuprinsul județului din cele două Protoierii Focșani I și II, județul Vrancea. Atotmilostivul Dumnezeu, pentru rugăciunile Sfântului Mucenic Sava de la Buzău, să dăruiască domniei sale și colaboratorilor săi de la Consiliul Județean sănătate deplină, zile îndelungate, împlinirea tuturor dorințelor și multe bucurii duhovnicești. Vrednic este! Roșul de pe Ordinul Sfântului Sava simbolizează sângele Mucenicului Sava, vărsat în apele Buzăului, de unde rezultă îmbinarea de roșu și albastru”, a declarat în cadrul ceremoniei ÎPS Ciprian.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri