Pacienta din Suceava suspectă de coronavirus a fost scăpată de pe targă - VIDEO

Data actualizării: Data publicării:
Momentul în care unul dintre paramedicii care țineau targa se împiedică și cade de pe rampa ambulanței
Momentul în care unul dintre paramedicii care căra targa se împiedică și cade de pe rampa ambulanței Foto: captură video Monitorul de Suceava

Imagini șocante cu intervenția medicilor din Suceava în cazul unei profesoare suspectate de coronavirus. Aceasta a fost scăpată de paramedici, în faţa intrării Spitalului Județean din Suceava. S-a întâmplat în timp ce femeia era transportată într-o capsulă specială de izolare pentru a fi urcată în autospeciala SMURD. Iată imaginile:

(VIDEO. Imagini preluate de la Monitorul de Suceava)

Femeia de 33 de ani s-a întors recent din China şi s-a prezentat la spital cu simptome de gripă. După investigaţii, medicii au constatat că profesoara de engleză prezintă simptome similare cu cele evidenţiate în cazul îmbolnăvirii cu coronavirus. Din acest motiv, medicii au luat decizia de a o izola de urgenţă în secţia de boli infecţioase a spitalului.

Profesoara a revenit în ţară în data de 30 ianuarie din provincia Yuhan şi a început să prezinte simptome trei zile mai târziu.

Medicii de la Spitalul Județean din Suceava au decis să o transfere la Iaşi, după ce iniţial au luat în calcul Institutul „Matei Balş” din Bucureşti.

Citiți și: Reacția ISU după ce pacienta din Suceava suspectă de coronavirus a fost scăpată de pe targă: "Regretăm acest incident"

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri