Caz de violență domestică în showbiz: Daniela Crudu a ajuns la spital după ce a fost bătută de iubit

Data actualizării: Data publicării:
daniela-crudu-instagram
Foto: Instagram/Daniela Crudu

Daniela Crudu a sunat la 112, duminică la 5:30 dimineața, pentru a reclama că iubitul ei o bate. Polițiștii, ajunși la fața locului, au deschis un dosar pentru lovire, iar vedeta de televiziune a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale, relatează Mediafax.

ACTUALIZARE 18:00. Polițiștii au luat măsuri pentru a o proteja pe Daniela Crudu. Oamenii legii au emis un ordin de protecție provizoriu, valabil pentru 5 zile care îi interzice bărbatului să se apropie de tânără la o distanță mai mică de 200 de metri

„La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, informează Poliția Capitalei.

Potrivit informațiilor Mediafax, este vorba despre vedeta Daniela Crudu. Aceasta a fost dusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și continuă cercetările pentru infracțiunile loviri și alte violențe.

Potrivit informațiilor Digi24, ea nu va depune plângere împotriva iubitului, dar purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Ciprian Romanescu, a anunțat că a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri