Un șofer din Suceava, suspectat că a accidentat mortal un pieton, a fost găsit acasă. Era beat și s-a baricadat în locuință

Data publicării:
ancheta politie crima
În urma apelului la 112, poliția a deschis o anchetă și a aflat cine se face vinovat pentru moartea tânărului găsit pe marginea drumului. Foto: captură Digi24

Accident mortal, miercuri dimineața, pe un drum județean din Suceava. Un localnic a sunat la 112 și a anunțat că a găsit un tânăr decedat pe marginea șoselei. Când și-au dat seama că bărbatul fusese victima unui accident rutier, polițiștii au pornit pe urmele făptașului, care s-a dovedit a fi un bărbat din comuna învecinată. Era beat și a refuzat, inițial, să iasă din casă, scrie news.ro.

Apelul la 112 a fost dat miercuri dimineață, în jurul orei 06:20. Un localnic sesiza că pe drumul judeţean, care face legătură între localităţile Moara şi Frumoasa din judeţul Suceava, se află un om mort.

Imediat polițiștii au deschis o anchetă. Așa au ajuns la concluzia că victima, un tânăr de 26 de ani, fusese, cel mai probabil, victima unui accident rutier.

În urma verificărilor, polițiștii au reușit, două ore mai târziu, să îl identifice și localizeze pe făptaș: un tânăr de 21 de ani, care se află într-o locuința lui de pe raza comunei Moara.

Când s-a trezit cu oamenii legii acasă, tânărul a refuzat să le deschidă ușa. În cele din urmă, un negociator a reușit să îl convingă să coopereze cu polițiștii.

"În urma abordării profesioniste s-a reuşit extragerea în condiţii de siguranţă a tânărului de 21 de ani, fără a fi necesară utilizarea forţei", transmit reprezentanii IPJ Suceava.

În urma testării, a reieșit că bărbatul avea o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Suspectul a fost dus la audieri și este cercetat penal pentru comiterea mai multor infracţiuni.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri