VIDEO Produse expirate de 7 ani și mizerie cruntă descoperite în localuri din Delta Dunării

Data publicării:
Produse expirate de 7 ani și mizerie cruntă descoperite în localuri din Delta Dunării
Produse expirate de 7 ani și mizerie cruntă descoperite în localuri din Delta Dunării . Sursa: Captură YouTube

Comisarii ANPC au dat, în ultima săptămână, amenzi de peste 500.000 lei în Delta Dunării și în nordul litoralului. Printre neregulile constatate s-au aflat un produs expirat de 7 ani, mizerie în bucătării și mucegai pe pereți.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În ultima săptămână au fost verificate 65 de localuri din Delta Dunării. Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor au dat 71 de amenzi în valoare de 502.000 lei și 27 de avertismente.

De asemenea, au oprit definitiv de la vânzare peste 41.000 de kilograme de produse, în valoare de 101.199 lei, potrivit unui comunicat citat de Mediafax.

ANPC a propus de asemenea oprirea temporară a activității în 9 piscine, 2 hoteluri și o spălătorie.

Într-un hotel din Delta Dunării, comisarii ANPC au găsit un produs expirat din 2014.

Totodată, într-un restaurant din Năvodari, ANPC a dat amenzi de 18.000 lei a propus închiderea acestuia pe minim 6 luni, după ce a găsit aici peste 200 de kilograme de pește fără elemente de identificare, în valoare de peste 5.000 de lei. În urmă cu două săptămâni, activitatea restaurantului respectiv dusese oprită, însă comisarii au găsit aceleași probleme.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri