Vlăduţ are nevoie urgentă de ajutor. La doar 6 ani, a fost diagnosticat cu neuroblastom

Data publicării:
vladut circiu

Vlăduț Cîrciu, fiul jurnaliştilor Sorin şi Elisabeta Cîrciu, a fost diagnosticat de curând cu o boală cruntă: neuroblastom pe suprarenale și alte două tumori pe plămâni. Pentru o șansă la viață, Vlăduț trebuie să se opereze și să primească tratament în Israel, la spitalul Shelba Medical Center, cel mai mare centru medical din această țară. Pentru operație și tratament, familia copilului are nevoie de 500.000 de dolari.

Până în prezent, părinții au reușit să strângă garanţia în valoare de 120.000 de dolari, cerută de spital, iar în următoarele zile Vlăduț va pleca la clinica din Israel, pentru investigații.

Dată fiind gravitatea bolii, este necesară internarea sa de urgenţă în Israel, iar părinţii nu pot acoperi singuri costurile spitalizării.

Puteţi ajuta donând o sumă de bani în conturile de mai jos. De asemenea, se pot face donații și prin  SMS la 8828 cu textul VLADUT, pentru o donație de 2 Euro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Conturile sunt deschise pe numele mamei:

Codul IBAN pentru contul curent deschis in EUR la UniCredit Bank esteRO29BACX0000003158410005

Codul IBAN pentru contul curent deschis in RON la UniCredit Bank esteRO56BACX0000003158410004

SWIFT code: BACXROBU

Mai multe detalii găsiți AICI

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri