Video Amenzi de 16.000 de lei în urma unei petreceri cu furci și topoare. Maneliștii ar fi filmat un videoclip

Data publicării:
petrecere cu furci si topoare
Sursa: Facebook/Sindicatul Europol

Poliţiştii au dat amenzi în valoare de 16.000 de lei, în urma unei petreceri la care o parte din participanţi erau înarmaţi cu furci şi topoare, desfăşurată pe un teren viran din Sectorul 3 al Capitalei. În imaginile apărute pe rețelele sociale, mai multe persoane înarmate cu arme albe participau la o reprezentaţie live a unor cântăreţi de manele.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, transmis, marţi, în seara de duminică, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 23 Poliţie s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe un teren viran, situat în proximitatea unor locuinţe improvizate, un grup de persoane asculta muzică la volum mare şi tulbură liniştea publică.

„La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie din cadrul Sectorului 3, luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale şi mai multe echipe ale Jandarmeriei Bucureşti. Două persoane, cele care au fost identificate ca fiind iniţiatoarele evenimentului, au fost sancţionate contravenţional cu amendă în conformitate cu prevederile Legii nr 61 din 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire, pentru tulburarea liniştii publice. După intervenţia poliţiştilor şi jandarmilor, toate persoanele au părăsit zona”, se precizează în comunicat, potrivit Agerpres.

Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public, imagini lansate pe o reţea de socializare, oamenii legii spun că Secţia 23 Poliţie s-a sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, urmând a fi dispuse măsuri legale.

De asemenea, arată Poliţia Capitalei, în urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate alte 11 sancţiuni contravenţionale, conform prevederilor Legii 61 din 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială.

„Din datele obţinute până în prezent se conturează ipoteza că parte din imaginile transmise pe reţelele de socializare ar fi fost regizate, cu intenţia de realizare a unui videoclip”, precizează DGPMB.

Cuantumul sancţiunilor aplicate se ridică la 16.000 de lei, până la acest moment, având în vedere că activităţile de cercetare sunt în desfăşurare, menţionează poliţiştii.

În spaţiul public au apărut imagini cu mai multe persoane care participau pe un teren viran din Sectorul 3 al Capitalei la o reprezentaţie live a unor cântăreţi, acestea având în mâini topoare, furci, bâte de baseball.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri