Francois Hollande s-a căsătorit cu actriţa Julie Gayet

Data publicării:
Francois Hollande s-a căsătorit cu actriţa Julie Gayet
Francois Hollande s-a căsătorit cu actriţa Julie Gayet Foto: Profimedia

Fostul preşedinte francez Francois Hollande s-a căsătorit sâmbătă cu actriţa Julie Gayet, nunta având loc într-un cadru intim, cu puţini invitaţi, scrie miercuri cotidianul regional La Montagne, citat de agenţia EFE.

Este prima căsătorie a lui Francois Hollande, în vârstă de 67 de ani şi preşedinte socialist al Franţei între anii 2012 şi 2017. Cununia a fost oficiată de prietenul său Bernard Combes, primar al localităţii Tulle, situată în partea centrală a Franţei, scrie Agerpres.

Nunta a avut loc ''în intimitate'', cu un număr mic de invitaţi, mai notează cotidianul citat, care publică şi câteva fotografii ale cuplului, ce şi-a cumpărat o locuinţă în acea zonă în 2018.

Julie Gayet a împlinit 50 de ani în ziua anterioară nunţii. Relaţia lor a fost dezvăluită de publicaţia Closer în ianuarie 2014, când Francois Hollande era preşedinte al Franţei şi partenera sa oficială era jurnalista Valerie Trierweiler.

Revista Closer a publicat atunci şi fotografii în care Francois Hollande era văzut cum venea discret pe scuter în vizite la Julie Gayet, care locuia într-un apartament din apropierea Palatului Elysee. La două săptămâni după aceste dezvăluiri, el a anunţat public despărţirea de Valerie Trierweiler.

Francois Hollande avusese anterior o lungă relaţie cu fosta lideră a socialiştilor francezi Segolene Royal, candidată la preşedinţie în 2007. Cei doi au împreună patru copii.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri