A mâncat un limax, a paralizat și a murit. Povestea de groază a pornit dintr-o glumă

Data actualizării: Data publicării:
sam-ballard-limax

Dintr-o joacă cu prietenii, un tânăr din Australia a mâncat un limax, în 2010, pe când avea doar 19 ani. Sam Ballard a făcut ulterior o infecție rară, a stat în comă timp de un an, a rămas paralizat și s-a stins din viață zilele acestea, după opt ani de chin.

Sam Ballard a mâncat limaxul (melc fără cochilie) dintr-o glumă cu prietenii, în 2010. Însă ceea ce trebuia să fie doar o provocare s-a transformat într-o tragedie. La scurt timp, tânărul a făcut encefalită și a intrat în comă pentru 420 de zile.

El a ieșit din comă, însă a rămas cu leziuni cerebrale grave și a mai trăit încă aproape șapte ani. Tânărul a murit vineri, potrivit anunțului făcut de familie.

A fost înconjurat de cei 20 de oameni pe care i-a iubit cel mai mult”, a relatat presa locală, citată de CNN.

Totul s-a petrecut în 2010, la o petrecere în Sydney, unde Sam Ballard era împreună cu mai mulți prieteni. 

„Stăteam de vorbă la un pahar de vin roșu și încercam să ne comportăm ca niște adulți atunci când am văzut un limax târându-se pe jos. Apoi a fost o scurtă conversație. <Să-l mănânc?> a întrebat Sam. Apoi, bang! Și așa s-a întâmplat totul”, a povestit Jimmy Galvin, cel care era cu Sam Ballard în acea noapte.

Pe moment nu s-a întâmplat nimic, dar în zilele următoare Sam a început să simtă dureri în ambele picioare. Câteva zile mai târziu, el a aflat că a fost infectat cu viermele pulmonar al șobolanului. 

Un promițător jucător de rugby, el și-a petrecut restul vieții într-un scaun cu rotile, continuând să aibă nenumărate convulsii și devenind tetraplegic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri