Angela Merkel, filmată tremurând pentru a treia oară în ultimele săptămâni. VIDEO

Data actualizării: Data publicării:
Angela Merkel
Angela Merkel a fost văzută tremurând la trei evenimente oficiale. Foto: Guliver/Getty Images

Cancelarul german Angela Merkel a fost surprinsă tremurând în timpul unei întâlniri cu prim-ministrul finlandez Antti Rinne, pentru a treia oară în ultima lună, conform unei înregistrări publicate de Reuters Television.

Angela Merkel și Antti Rinne urmăreau onorurile militare organizate pentru a marca sosirea prim-ministrului finlandez la Berlin, moment în care corpul cancelarului german a început să tremure incontrolabil.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Este al treilea incident de acest gen petrecut în ultimele săptămâni.

Angela Merkel a fost văzută tremurând prima dată în timpul unei întâlniri oficiale cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski, care a avut loc la Berlin. În urma acestui episod, cancelarul german a transmis că și-a revenit, fiind doar un caz de deshidratare.

Situația s-a repetat după opt zile, când Angela Merkel a tremurat incontrolabil în timpul unei ceremonii oficiale desfășurate în Berlin.

Un purtător de cuvânt al Guvernului german a transmis în urma incidentului de miercuri că Angela Merkel se simte bine și că întâlnirea oficială cu Rinne va continua conform programului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri