Reacția mamei pe care propriul copil a dat-o în judecată, pentru că nu i-a cerut acordul de a-l naște

Data actualizării: Data publicării:
raphael samuel

Bărbatul din India care și-a dat în judecată părinții pentru că nu i-au cerut acordul pentru a-l aduce pe lume a apărut pentru prima dată fără barba cu care își ascundea identitatea. Raphael Samuel, în vârstă de 27 de ani, este un adept al curentului anti-natalist, care susține că este greșit să supui un copil coșmarului vieții doar pentru plăcerea de a fi părinte.

Mama tânărului, de profesie avocată, spune că este mândră de fiul ei: „Trebuie să îi admir tenacitatea de a ne chema pe amândoi în instanță, știind că ambii săi părinți sunt avocați. Dacă Raphael ar veni cu o explicație rațională despre cum i-am fi putut cere acordul înainte de a-l naște, mi-aș accepta vina. Sunt fericită că fiul meu a devenit un bărbat neînfricat, independent, care gândește. Sunt sigură că își va găsi calea spre fericire”.

„De ce îi răsplătește societatea pe oamenii care fac sex neprotejat?”, a scris Samuel pe pagina sa de Facebook, după ce cazul său a ajuns în presa internațională.

În ciuda faptul că și-a dat în judecată părinții, tânărul susține că are o relație foarte bună cu ei. „Îmi iubesc părinții și avem o relație grozavă, însă ei m-au făcut pentru propria lor fericire și plăcere. Am avut o viață incredibilă până acum, însă nu văd de ce trebuie să aducem copii pe lume și să îi punem să treacă prin toate greutățile vieții, mai ales când ei nu au cerut asta”.

După ce și-a dezvăluit identitatea, tânărul a continuat să pledeze pentru cauza pe care o susține. „Părinții tăi ți-au dat viață, în loc să își ia o jucărie sau un câine. Nu le datorezi nimic. Te-au adus pe lume pentru propria lor distracție”.

Într-un alt mesaj, el se adresează părinților: „Singurul motiv pentru care copiii voștri au probleme este pentru că voi i-ați făcut.”

Alți „anti-nataliști” din India folosesc argumentul suprapopulării Pământului și teme care țin de ecologie pentru a face față presiunii sociale de a deveni părinți.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri