VIDEO. Străinii, ademeniți în Rusia cu femei frumoase, vodcă și prețuri mici la gaz: „E timpul să te muți în Rusia. Vine iarna”

Data actualizării: Data publicării:
rusia
Într-un clip distribuit pe rețelele sociale, străinii sunt încurajați să se mute în Rusia FOTO: captură video Twitter

Pe rețelele sociale este distribuit un videoclip prin care străinii sunt încurajați să se mute în Rusia. Clipul prezintă imagini pitorești, pe fond muzical, iar o voce de bărbat spune într-o engleză cu accent rusesc care sunt motivele pentru care Rusia este țara la care oricine ar trebui să viseze acum.

Nu se știe cine a creat clipul care, dacă nu ar fi fost promovat pe canalele rusești, ar părea mai curând o satiră, spune Fatima Tlis, jurnalistă de investigație ruso-americană.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Aceasta este Rusia, bucătărie delicioasă, femei frumoase, gaz ieftin, istorie bogată, literatură faimoasă în lume, arhitectură unică, teren fertil, electricitate și apă ieftine, balet, taxiuri ieftine, valori tradiționale, creștinism, ospitalitate, vodcă, economie care rezistă la mii de sancțiuni. E timpul să te muți în Rusia! Nu întârzia, vine iarna (Winter is coming - replica celebră din Game of Thrones)” - este mesajul din clip.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri