Turistă româncă blocată în Spania: Nu e niciun zbor operabil către România. Am sunat la DSP București, sună ocupat mereu

Data publicării:
O româncă aflată în Palma de Mallorca a declarat la Digi24 că nu știe cu ce să se întoarcă în țară, întrucât nici compania aeriană de unde a cumpărat biletul nu i-a dat nicio informație.
Foto: Guliver / Getty Images

Spania intră de mâine din nou pe lista țărilor din zona galbenă, potrivit noilor informaţii publicate de Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Situația este dificilă pentru românii care sunt în prezent în vacanță, în Spania. O româncă aflată în Palma de Mallorca a declarat la Digi24 că nu știe cu ce să se întoarcă în țară, întrucât nici compania aeriană de unde a cumpărat biletul nu i-a dat nicio informație.

În plus, ea a spus că a sunat de mai multe ori la DSP București pentru a cere informații, dar că nici acolo nu a răspuns nimeni, întrucât sună ocupat încontinuu.

"Nu știm absolut nimic. Am contactat compania aeriană și ni s-a spus să așteptăm informații pentru că nici ei nu știu exact ce se va întâmpla.

Sunt foarte dezamăgită pentru că nici nu știu cum mă voi întoarce. Am sunat la DSP București, îmi dă încontinuu ocupat, nu pot să iau legătura cu cineva pentru că eu aș fi fost dispusă să renunț  la concediu pentru a mă întoarce în țară, însă nu există niciun zbor operabil către România.

Nu știu ce să va întâmpla, sunt blocată momentan.

Sunt dezamăgită de faptul că mă simt mai în siguranță aici în Spania decât în România, pentru că aici chiar se poartă masca, poliția umblă foarte des pe străzi și în cazul în care nu o porți corect pe nas și gură masca primești 100 euro amendă. Este ceva care în România nu se respectă absolut deloc.", a explicat femeia.

Redactare Georgiana Marina

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri