Un băieţel de 4 ani din Olanda a plecat la „o plimbare” cu mașina mamei. Poliția: „L-am găsit pe viitorul Max Verstappen”

Data publicării:
Un băieţel de 4 ani din Olanda a plecat la „o plimbare” cu mașina mameiUn băieţel de 4 ani din Olanda a plecat la „o plimbare” cu mașina mamei
Un băieţel de 4 ani din Olanda a plecat la „o plimbare” cu mașina mamei. Foto: Instagram/politie_utrechtnoord

Un băiețel de doar patru ani din Utrecht, Olanda, i-a furat mamei sale cheile de la mașină și a mers la o plimbare pe străzile orașului. În aventura sa în pijamale și în picioarele goale, copilul a reușit să scape nevătămat, însă a tamponat două mașini parcate, scrie BBC.

Potrivit poliției, copilul s-a trezit sâmbătă când tatăl său a plecat la muncă şi i-a luat mamei sale cheile de la maşină „pentru a se plimba cu maşina”. După ce a lovit două autoturisme parcate, băiețelul s-a dat jos din mașină și a luat-o la pas pe străzile orașului.

Trecătorii au fost cei care au sunat la poliție după ce l-au văzut mergând singur pe stradă în frig, doar în pijamale și fără încălțăminte.

După ce poliţiştii au fost chemaţi să-l ia, a venit un raport al unui vehicul abandonat în apropiere, care părea să fi lovit două maşini parcate. „Maşina era înregistrată pe numele mamei băiatului, iar ofiţerii au sunat-o. Când i-au înmânat telefonul tânărului, poliţiştii au spus că a mimat conducerea şi a făcut gesturi de întoarcere a volanului”.

„Ne-am dat seama apoi că copilul ar fi fost şoferul”, au scris polițiștii pe Instagram.

Copilului de patru ani i s-a dat nişte ciocolată caldă la secţia de poliţie şi un ursuleţ de pluş, înainte de a se reîntâlni cu mama sa.Împreună, au mers la locul accidentului, unde a fost întrebat dacă poate arăta cum funcţionează maşina.

Copilul - descris de mama lui ca fiind „descurcăreţ” - a deschis maşina cu cheia, a pus-o în contact şi şi-a pus piciorele pe pedalele de ambreiaj şi de acceleraţie, a spus poliţia.

Ofiţerii i-au îndemnat pe părinţi să-şi ascundă cheile maşinii în viitor,

„Noul Max Verstappen găsit în (suburbia Utrecht din) Overvecht”, a scris poliţia în postare. „Din fericire, aventura acestui mini şofer s-a încheiat fără probleme”.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri