Volodimir Zelenski, în Germania: Ucraina nu va răspunde provocărilor

Data actualizării: Data publicării:
Volodimir Zelenski
Președintele Volodimir Zelenski a declarat sâmbătă că Ucraina nu va răspunde provocărilor din regiunea estică Donbas. FOTO: Instagram

Președintele Volodimir Zelenski a declarat sâmbătă că Ucraina nu va răspunde provocărilor din regiunea estică Donbas și că va depune eforturi pentru a stabili pacea prin diplomație, scrie Reuters.

„Nu răspundem provocărilor și ne străduim să stabilim pacea exclusiv prin diplomație”, a scris Zelenski pe contul său de Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Volodimir Zelenski a ajuns la Conferința pentru Securitate de la Munchen.

Zelenski se va întâlni cu vicepreședintele american Kamala Harris, urmând ca cei doi să lanseze un nou apel către Rusia să se retragă de la graniță.

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, nu a renunţat la participarea la Conferinţa de Securitate de la Munchen.

Deplasarea şefului statului ucrainean era considerată incertă din cauza pericolului iminent al unui atac al Rusiei împotriva Ucrainei. Administrația prezidențială din Ucraina a precizat că șeful statului se va întoarce imediat în țară, după eveniment.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri