Ciolacu: Cu sau fără candidatura domnului Piedone, tot Gabriela Firea va câștiga alegerile

Data actualizării: Data publicării:
ID256190_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Marcel Ciolacu este convins că Gabriela Firea va cțștiga din nou Primăria Capitalei. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că soluţia de a avea candidaţi separaţi, politicieni, este una „mai clară şi mai normală”. El se arată convins că Gabriela Firea va câştiga din nou alegerile pentru Primăria Capitalei, indiferent dacă Cristian Popescu Piedone candidează sau nu.

Întrebat, miercuri seară, cum a fost posibil ca cel mai mare partid din România să reuşească să propună atât de târziu un candidat pentru Primăria Capitalei, Marcel Ciolacu a făcut trimitere la faptul că Traian Băsescu a câştigat Primăria Capitalei în condiţiile în care s-a înscris în cursa electorală în ultima zi de depunere a candidaturilor.

”Vă aduc aminte de un candidat care s-a înscris în ultima zi şi a câştigat alegerile. Acum, fiecare dintre noi avem strategiile proprii. Cifrele ne arătau foarte clar că trebuie să găsim o persoană, în principiu independentă, pentru o abordare comună împreună cu PNL: cifrele-s una, realităţile sunt cu totul altceva”, a afirmat preşedintele PSD, la România TV, potrivit News.ro.

El a spus că soluţia de a avea candidaţi separaţi, politicieni, este una ”mai clară şi mai normală” după cele două tentative de a promova independenţi: primul loc pe lista pentru alegerile europarlamentare şi candidatul independent la Primăria Bucureşti.

”Din punctul meu de vedere este evident că românii doresc asumări politice clare şi proiecte clare”, a susţinut Ciolacu, întrebat fiind dacă cele două mari partide renunţă la ideea independenţilor.

”Gabriela Firea va câştiga alegerile, cu candidatura domnului Piedone, fără candidatura domnului, Gabriela Firea va câştiga alegerile”, a spus Ciolacu.

Liderul PSD a vorbit şi despre faptul că doreşte o discuţie cu Cristian Popescu Piedone: ”Eu nu cer retragerea domnului Piedone, eu nu am acest drept, să cer retragerea cuiva”.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri