Cîrstoiu: „Nicușor Dan e un observator senin al potenţialelor mii de victime ale unui cutremur”

Data publicării:
catalin cirstoiu
Candidatul PSD-PN la Primăria Bucureşti se referă la o recentă declaraţie a primarului general care a spus că sunt consolidate 70 din miile de clădiri cu risc seismic din Bucureşti. FOTO: Inquam Photos / George Călin

Candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, afirmă, sâmbătă, că Nicuşor Dan este „un observator senin al potenţialelor mii de victime ale unui cutremur”, după ce primarul general a afirmat că sunt consolidate seismic 70 din miile de clădiri cu risc din Bucureşti, transmite News.ro.

„Acesta este Primarul Bucureştiului! Un observator senin al potenţialelor mii de victime ale unui cutremur. Domnule Dan, sunteţi primar. Primar general. Al Capitalei României. Sunteţi în această funcţie să faceţi, să acţionaţi, să preveniţi! Nu să staţi cu mâinile în sân şi să constataţi mecanic, robotic, cum vor cădea peste oameni clădirile neconsolidate din incompetenţă şi nepasare. Noi salvăm oameni la spital, ne asigurăm zi de zi că nu se întâmplă tragedii. Oamenii nu sunt cifre, domnule Dan”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Cătălin Cîrstoiu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Candidatul PSD-PN la Primăria Bucureşti se referă la o recentă declaraţie a primarului general care a spus că sunt consolidate 70 din miile de clădiri cu risc seismic din Bucureşti.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri