Exclusiv Rareș Hopincă, candidatul PSD-PNL la primăria Sectorului 2, vrea curățenie „și la propriu și la figurat” după primarul Mihaiu

Data actualizării: Data publicării:
Rareș Hopincă in studioul digi24
Rareș Hopincă. Foto: Captură Digi24

Rareș Hopincă, candidatul PSD-PNL la primăria Sectorului 2 a spus marți seara, la Digi24, că prioritatea zero a sa este curățenia după administrația Mihaiu „și la propriu,și la figurat”. Printre alte priorități ale fostului prefect al Bucureștiului se numără dezvoltarea transportului în comun, fluidizarea traficului, precum și extinderea spațiilor verzi și infrastructură sportivă pentru petrecerea timpului liber.

Rareș Hopincă, candidatul PSD-PNL la primăria Sectorului 2: Sunt multe lucruri de reparat în Sectorul 2. O prioritate zero este să facem curățenie după administrația Mihaiu. Și la propriu, și la figurat.

Sectorul 2 este mai mizerabil decât niciodată. Avem, pentru prima dată în istoria Sectorului 2 gunoaie în stradă. Lumea este revoltată pentru acest fenomen.

Numărul 2 – infrastructură locală. Dezvoltarea transportului în comun și fluidizarea traficului prin implicarea autorității locale.

Și al treilea proiect, nu știu cum să aleg mai bine, extinderea spațiilor verzi și infrastructură sportivă pentru petrecerea timpului liber.

În Sectorul 2 trebuie făcută magistrala de metrou M7, vreau să o inițiez, să o prindem în următoarea programare de finanțare a Uniunii Europene, pentru că dacă nu o inițiem, nu vom avea metrou în Sectorul 2.

În ceea ce privește curățenia, este absolut necesar ca oamenii din Primărie să își facă treaba, pentru că în ultimii patru ani a fost abandonat efectiv Sectorul 2. Avem gunoaie extrem de multe la fiecare colț de stradă. Săptămâna trecută, lângă Școala 30, este o școală care se sufocă în gunoaie, și vă pot arăta foarte multe fotografii în acest sens.

Nu mai departe de ieri, dacă nu mă înșel, Garda de Mediu a amendat primăria pe care o reprezintă încă domnul Mihaiu cu 50.000 de lei, pentru că în 5 zone din sector lumea se scufundă în gunoaie.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri