Video Cum se face economie la Palatul Cotroceni? Consilierul președintelui pentru Climă: Nu facem exces de căldură

Data actualizării: Data publicării:
Intrarea în Palatul Cotroceni, holul de onoare
Sursă foto: Administrația Prezidențială

Alexandra Bocșe, consilierul președintelui Klaus Iohannis pentru Climă, a fost invitată la Interviurile Digi24.ro, unde a vorbit, printre altele, despre ce măsuri a luat Administrația Prezidențială pentru a reduce poluarea.

Întrebată ce măsuri a luat și ia în continuare Administrația Prezidențială pentru a reduce emisiile de carbon, consilierul de stat a spus că la Palatul Cotroceni iluminatul a fost redus, iar angajații nu fac excese privind căldura.

„Avem mai multe măsuri în cadrul Administrației. Unele au precedat contextul dificil pe care îl trăim. S-au luat măsuri, fără îndoială, de iluminat, de reducere a cantității de energie folosită pentru iluminat, s-au luat măsuri de etanșare și de îmbunătățire a calității etanșării și izolației la nivel de geamuri.

Nu pot să pretind că știu ce se întâmplă în fiecare cabinet, dar există o cultură de a nu face exces de aer condiționat și nici de căldură. Asta pot să vă spun sigur. Nu avem obiceiul să stăm cu căldura dată la maximum și cu geamurile deschise”, a declarat Alexandra Bocșe, la interviurile Digi24.ro.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri