Stela Popescu, evocată de una dintre cele mai bune prietene

Data publicării:
natasa raab

„Moartea Stelei Popescu va lăsa un mare gol. Pentru că nu era doar o actriţă extraordinară, ci şi un om frumos”. Sunt cuvinte rostite cu emoţie de una dintre prietenele ei apropiate, Nataşa Raab, care spune că Stela Popescu era o artistă completă: putea să joace drame, comedii şi să cânte atât de frumos.

„Pe Stela, pe Steluţa am cunoscut-o cu mulţi ani în urmă, când eu, tânără actriţă prezentatoare, prezentăm aici (la Teatru din Craiova - n.r.) un spectacol. Invitaţi de onoare erau Stela Popescu şi Arşinel. Ea mi-a spus atunci: Dragă fată, cu energia ta ai putea hrăni un oraș întreg! Asta era Stela. Noi semănăm, din punctul ăsta de vedere: şi ea era plină de viaţă, de energie Zen, pe care o transmitea tuturor”, a declarat pentru Digi24 Natașa Raab, actriță a Teatrului Național Craiova.  
 
„Nu o ştiam bolnavă, de fapt...aşa ne ducem,  pe neștiute, și Stela Popescu lasă un loc, un mare gol, pentru că nu a fost doar o actriță extraordinară, ci și un om frumos, un prieten nemaipomenit.  
Stela era și frumoasă și bună actriță de dramă, de comedie, știa să cânte atât de frumos!  De aceea cred că locul Stelei va rămâne gol. Nu-mi vine să cred că voi vorbi încă despre un mare actor, un mare om, la timpul trecut. Dumnezeu să o odihnească pe Stela și în drumul ei către stele, chiar dacă a murit singură, cred că se vor aprinde lumini în toate teatrelele. Ea a fost inegalabilă prin lumina pe care a a dus o în viețile noastre. Dumnezeu să o odinească!”, a mai spus actrița cu lacrimi în ochi. 
 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri