Hotelul care-ți dă banii de cazare înapoi dacă te prinde ploaia în vacanță

Data actualizării: Data publicării:
femeie cu umbrela rosie in ploaie
Hotelul care-ți dă banii de cazare înapoi dacă te prinde ploaia în vacanță. Foto: Profimedia

În Singapore plouă în medie 171 de zile pe an. Dar un hotel din Lion lansează un pariu riscant pentru a se asigura că acest lucru nu strică vacanțele oaspeților săi: promite să le dea banii înapoi dacă îi prinde ploaia, relatează CNN.

Pachetul „Rain Resist Bliss” de la InterContinental Singapore prevede rambursarea prețului unei nopți de cazare, dacă una dintre activitățile planificate este întreruptă de ploaie.

„Vorbeam cu un grup de prieteni despre ce urmează în privința vacanțelor de lux și unul dintre ei a comentat în glumă că să poți garanta vreme bună ar fi următorul nivel”, spune directorul general al hotelului, Andreas Kraemer. De acolo a luat naștere conceptul unui pachet de asigurare împotriva ploii.

Totuși, există niște restricții. InterContinental nu va returna bani de fiecare dată când plouă. Potrivit unui comunicat al hotelului, criteriile sunt îndeplinite atunci când „durata ploii depășește 120 de minute cumulate în orice interval de 4 ore în timpul zilei”.

Pachetul se aplică, de asemenea, doar persoanelor care stau în apartamente, ale căror prețuri încep de la 633 de dolari pe noapte pentru apartamentele junior și ajung la 3349 de dolari pentru apartamentul prezidențial.

Banii vin sub forma unui voucher, care trebuie cheltuit la InterContinental Singapore în termen de șase luni. Valoarea acestuia este echivalentă cu o noapte de ședere la hotel.

Kraemer spune că în zilele ploioase, cele mai interesante lucruri de făcut în Singapore includ vizitarea Muzeului Civilizațiilor Asiatice, un tur al Tiger Brewery și cumpărături la sediul local al librăriei japoneze Kinokuniya.

Hotelurile de lux încearcă să găsească diverse modalități de a ieși în evidență. În Bali, un hotel a interzis smartphone-urile și alte dispozitive electronice lângă piscină, pentru a încuraja oaspeții să se deconecteze și să se relaxeze.

Pe de altă parte, mai multe hoteluri și stațiuni din întreaga lume, inclusiv Park Hyatt New York, au creat camere special concepute pentru un somn bun în timpul nopții, dotate cu aparate de zgomot alb, pături și ceaiuri speciale pentru somn.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri