Revelion în România, mai scump ca în Dubai

Data publicării:
revelion sampanie pahare

Revelionul la Braşov a ajuns să coste de două ori mai mult decât un pachet asemănător în locaţii exotice precum Dubai sau Zanzibar. Un hotel de 4 stele din Braşov a închiriat pentru cinci nopti un apartament de lux cu mai bine de 2.600 de euro. În aceşti bani, clienţii vor fi răsfăţaţi la SPA şi piscină, vor avea acces la o petrecere de Revelion şi vor avea parte de un meniu rafinat pentru cina dintre ani. Cine vrea să petreacă Revelionul în condiţii de lux în Poiana Braşov trebuie să plătească peste 1000 de euro. Şi deşi ne plângem că nu avem bani, tocmai cele mai scumpe camere au fost deja închiriate.

Puteţi petrece una dintre cele mai scumpe vacanţe de revelion din România dacă mergeţi în Braşov. 2.600 de euro costă cinci nopţi de cazare într-un apartament de lux.

„Una dintre camerele în care turiştii se pot răsfăţa este aceasta. Pe lângă dotările premium, în cameră exista o cadă îmbrăcată în sticlă unde oaspeţii pot face o baie relaxantă cu spumă şi săruri din SPA-ul hotelului şi de unde pot privi direct la televizor filmul preferat”, relatează Ruxandra Morar, reporter Digi 24 Braşov.

„Îi aşteptăm cu mare drag cu o cină din data de 30 decembrie, moment în care debutează pachetul de revelion. Un pachet open bar, marea cină şi petrecere, gala din pragul dintre ani, invitaţi speciali”, spune Ioana Dobrescu, PR managerul hotelului.

Preţurile sunt similare şi în Poiana Brasov, însă rezervările aici s-au făcut încă din luna septembrie.

„Avem oferte pentru 6 nopţi, 7 zile începând de la 839 de euro, cu petrecere în fiecare seară pe diverse tematici. Petrecerea dintre ani cu foarte multe surprize, avem foarte mulţi artişti. Avem revelionul copilașilor, se relaxează la centrul SPA, la piscină, la apreschi”, spune Mirabela Bârsan, şef recepţie la un hotel 4 stele.

Preţurile din Poiana Braşov depăşesc astfel oferte asemănătoare din destinaţii de lux, precum Dubai, Mauritius sau Zanzibar.

„Clasicul Dubai, care este cel mai accesibil şi cel mai aproape, un pachet de 5-6 nopţi la un hotel de 4 stele cu demipensiune şi masă festivă de revelion pornesc cam de la 900 de euro. Un hotel bine poziţionat. Mauritius, unde tarifele pornesc cam de la 1.300 de euro la fel 6 nopţi cu mic dejun inclus şi masă festivă de revelion”, spune Radu Tănase, managerul unei agenţii de turism.

Chiar dacă ofertele de revelion din Poiana Brașov depăsesc posibilităţile medii ale românilor, hotelurile mari sunt rezervate în totalitate.

Pe ultima sută de metri, în Braşov se mai găsesc camere libere doar la pensiuni sau în apartamente închiriate în regim hotelier.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri