A început furnizarea căldurii 

Data publicării:
FURNIZARE CALDURE 021013

Chiar dacă este abia începutul lunii octombrie, iarna şi-a intrat în drepturi. Tetkron a început deja furnizarea de agent termic către instituţiile publice şi abonaţii, racordaţi la sistemul centralizat. Reprezentanţii companiei fac, astfel, un apel către asociaţiile de proprietaru să nu mai umble la instalaţiile din subsolul blocurilor.

"Facem apel către toţi locatarii, în special preşedinţii de asociaţii şi toţi şefii de blocuri, de scări, să îşi deschidă robinetele din subsoluri, să nu le mai închidă. Apar dezechilibre, fiecare, oricând doreşte, coboară, îşi închide şi deschide după bunul plac. Să ne spună nouă, să ne solicite programe de furnizare, de funcţionare", afirmă Adrian Dinulescu - director executiv Tetkron Braşov

Reprezentanţii Tetkron dau asigurări că preţul întreţinerii va rămâne la fel ca anul trecut, având în vedere că la Braşov gigacaloria a rămas la acelaşi preţ de 171 de lei. Astfel, pentru o grasonieră care încă mai este racordată la sistemul centralizat de încălzire, proprietarul nu va plăti mai mult de 115 lei căldura pentru o lună de iarnă. Pentru un apartament de două camere tariful va fi de 230 de lei, iar pentru trei camere, nu va depăşi 280 de lei pe lună.

În prezent, în Braşov mai sunt aproximativ 12.000 de aparatamente racordate la sistemul cetralizat de furnizare a agentului termic, faţă de peste 80.000, câţi erau în anii '90. Reprezentanţii companiei spun că sistemul de termoficare va fi disponibil tot anul, iar pe perioada verii, va putea fi folosit şi pentru aer condiţionat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri