Noi modificări în traficul din Braşov

Data publicării:
MODIFICARI TRAFIC

Modificări importante în trafic vor fi aduse în zona Modarom. Aici va fi desfiinţat sensul unic de mers şi va fi creat un sens dublu de circulaţie spre zona de sub Tâmpa. Vor rămâne parcările laterale şi staţia de taxi. La intersecţia Nicolae Bălcescu cu Dobrogeanu Gherea va fi executată o semaforizare în cruce, pentru a facilita accesul spre parcările de sub Tâmpa. Totodată, trecerea de pietoni din zona Modarom va fi mutată mai jos cu 10 metri.

Sens dublu de mers va fi şi în zona Lucian Blaga - Matei Basarab, unde exista un singur sens de mers dinspre Bulevardul 15 Noiembrie. În zona respectivă vor fi amplasate mai multe sensuri unice pentru a facilita accesul la noul sediu la Filarmonicii şi o legătură cu străzile Lucian Blaga şi Nicolae Titulescu.

Autorităţile locale vor efectua lucrări şi amenajări şi în zona pieţei Dacia. Vor fi amenajate locurile de parcare, trecerile de pietoni şi sensurile de circulaţie, care fac legătura între 13 Decembrie, Piaţa Rahovei, Piaţa Dacia şi Colegiul Naţional "Doctor Ioan Meşotă".

Modificări în trafic vor fi şi în zona Bartolomeu în apropierea supermaketului din zonă pentru a nu se mai crea blocaje. Înainte de urcarea spre podul dinspre Ghimbav, va fi amenajat un sens giratoriu. În această zonă se vor mai face modificări şi în momentul în care va fi deschis tronsonului III al ocolitoarei Braşovului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri