Weekend plin de evenimente, în Braşov

Data publicării:
WEEKEND PLIN

Dacă sunteţi liberi în acest week-end şi nu v-aţi făcut încă niciun plan, atunci vă dăm noi câteva sugestii. În această seară începe, pe cetate, un festival medieval care vă aşteaptă cu multe surprize. Cavalerii şi domniţele vor poposi în Cetatea Braşovului, unde vor rămâne tot weekend-ul.

Dacă vă place adrenalina, mâine, va avea loc la Râşnov cea de-a IV-a etapă din Campionatul Naţional de Enduro Cross. Concursul se va desfăşura la ieşirea din oraş spre Pârâul Rece, iar startul competiţiei se va da la ora 12.

Seara de la ora 18.00, Biblioteca Judeţeană "George Bariţiu" Braşov va găzdui o nouă ediţie a bibliotecii de noapte. Melomanii sunt invitaţi de la ora 18:30 la Opera Brașov, la spectacolul de gală al Festivalului Internaţional de Operă, Operetă şi Balet.

Tot sâmbătă seara, de la ora 19:00, Contele Dracula va fi amfitrionul petrecerii de Halloween de la Castelul Bran. Nu uitaţi nici de festivalul Dracula Film care va continua mâine, de la ora 19.30, cu pe licula "Nosferatu", care va putea fi urmărită într-un cort, amplasat în curtea castelului.

Tot în cadrul festivalului, de la ora 21.30, se va da startul petrecerii "Halloween After Party". Un pachet complet de vizită a castelului Bran, vizionare a filmului "Nosferatul" şi acces la petrecerea privată costă 75 de lei.

O altă petrecere va avea loc şi în Braşov, denumită sugestiv Ghost Night. Evenimentul are loc într-una din halele fostei Uzine Tractorul, de la orele 23, iar preţul biletului de intrare este de 20 de lei.

Duminică, puteţi alege să mergeţi la "Zilele Meșteșugurilor Tradiționale Săcelene". Acolo meșterii și artiștii populari vor face demonstrații în faţa publicului şi vor susține scurte prezentări privind originea, caracteristicile și tehnicile de lucru utilizate.

Tot duminică, de la ora 13:00, pe circuitul de karting de la Prejmer, are loc finala rundei 6 din cadrul Campionatului National de Drift al Romaniei "GTT Drift Championship", la care 25 de piloţi îşi vor demonstra îndemânarea. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri