Ţinute de sărbători, idei de la atelierele de creaţie vestimentară

Data publicării:
251213 tinute craciun

Sărbătorile de iarnă aduc mari bătăi de cap doamnelor şi domnişoarelor. Şi nu numai în privinţa treburilor gospodăreşti. Femeile trebuie să îşi aleagă şi ţinutele pe care le vor purta la petrecerile de Crăciun sau de Anul Nou. Pentru a le uşura misiunea, atelierele de creaţie vin cu idei.  

Domnişoarele şi doamnele din Craiova, în căutarea unor ţinute de ocazie pentru sărbătorile de iarnă, pot apela cu încredere la evenimentele organizate de atelierele de creaţie şi agenţiile de modeling. Acestea colaborează pentru ca reprezentantele sexului frumos să poată face cea mai bună alegere. Primele care poartă cu mândrie cele mai recente creaţii vestimentare sunt însă modelele. Pentru aceste tinere, evenimentul reprezintă o îmbinare interesantă între util şi plăcut.

“În preajma sărbătorilor găsim multe opţiuni pentru a prezenta diverse colecţii şi este o încântare că putem satisface astfel diverse cliente, pentru că, cu toate ştim cât de greu este să găsim o ţinută perfectă pentru sărbători”, a spus Andreea Enescu, model.

Creatorii de modă spun că oraşul Craiova a devenit de la an la an mai cosmopolit şi din ce în ce mai multe domnişoare şi doamne lasă deoparte munca în gospodărie, pentru a se bucura de o petrecere de iarnă într-un cadru festiv. Pentru asta trebuie însă aleasă şi o ţinută cât mai originală.

“Clientele noastre vin, ne cer sfaturi, împreună alegem modele specifice", spune Adina Constantinescu, creatoare de modă.

Tinerele modele nu prea au timp pentru petrecere. Ele au înţeles diversele sacrificii pe care le presupune cariera de modeling. Sunt bucuroase însă că au ales acest drum şi vor să continue.

Creaţia şi prezentarea vestimentară se îmbină şi în afara unor astfel de evenimente. Multe dintre modele au spus că au deja zeci de schiţe şi visează să prezinte cât mai repede chiar propriile creaţii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri