Exclusiv VIDEO „Trezește-l, mă!” Reacția unor polițiști care dormeau în parcarea Arenei Naționale la vederea echipei Digi24

Data actualizării: Data publicării:
politisti parcare somn
Reacția unor polițiști care dormeau în parcarea Arenei Naționale la vederea echipei Digi24. Foto: Digi24

Parcarea Arenei Naționale a devenit locul perfect de odihnă pentru polițiștii aflați în timpul serviciului. Echipa campaniei Statul la stat a surprins mai mulți oameni ai legii în timp ce dormeau, deși ar fi trebuit să patruleze pe străzi. La vederea camerei de filmat au început să strige unii la alții pentru a se trezi, sfârșind prin a se claxona reciproc.

Imediat după ce am intrat în parcarea pustie, la etajul al doilea, am găsit, întâmplător, trei mașini de poliție una lângă alta. Afară sunt peste 30 de grade. În mijlocul parcării însă, temperatura este perfectă pentru relaxare. Ne apropiem. În momentul în care unul dintre polițiști observă camera de filmat se instalează neliniștea și încearcă să îi trezească și pe ceilalți.

Polițist: Bă, trezește-l, mă!.

Probabil, somnul este profund iar colegii nu dau niciun semn că ar reveni în simțiri. În disperare de cauză, unul, deja treaz, găsește soluția salvatoare: claxonul.

Reporter: S-a trezit, s-a trezit...

În mașina din dreapta se vede un polițist care sare buimac și începe să ridice spătarul scaunului.

Reporter: S-a trezit colegul, nu am vrut să vă deranjăm. Suntem de la Digi24 și facem un material cu parcarea.

Polițist: Nu, nu, nu dormeam.

Reporter: Nu dormeați? Am înțeles. Dar ce faceți?

Reporter: Stăm aici întrucât nu mai au voie să intre anumite persoane, că au fost foarte multe persoane aici și, după cum vedeți au distrus foarte mult pereții.

Reporter: A, ok. Mersi frumos.

*

Reporter: Nu dormeau, păzeau locul, aproape că îmi pare rău că i-am deranjat. Dar ce să vezi, s-a terminat cu paza, cum am ajuns noi s-a terminat și cu paza, iată că pleacă cu toții. Au plecat toți, au plecat toate cele trei mașini.

Întregul reportaj îl puteți urmări miercuri seară, la Jurnalul de Seară, într-un nou episod al campaniei Statul la Stat.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri