Adolescent român de 14 ani, ucis cu focuri de armă la periferia Romei

Data publicării:
carabinieri getty2
Foto: Guliver / GettyImages

Un adolescent român în vârstă de 14 ani a fost ucis cu cel puţin două focuri de armă, vineri noapte, în parcarea unei staţii de metrou de la periferia Romei, au anunţat sâmbătă anchetatorii italieni.

Din primele reconstituiri, se pare că două grupuri de adolescenţi români s-au întâlnit mai întâi într-un bar din zona Borghesiana, la marginea Romei, iar apoi din nou în piaţa staţiei de metrou Pantano din Monte Compatri.

Posibilele înregistrări ale camerelor de supraveghere video sunt în curs de investigare, scrie Agerpres, preluând agenția ANSA. Cazul este investigat de Carabinieri Frascati.

La rândul său, primarul unei municipalităţi din zona Romei şi-a exprimat sâmbătă durerea pentru uciderea într-o parcare de metrou acolo a unui băiat român de 14 ani, posibil într-o dispută legată de droguri în timpul nopţii trecute.

„În aceste ore sunt în strânsă legătură cu prefectul, căruia i-am cerut o reuniune a Comitetului Provincial pentru Ordine şi Siguranţă Publică, care va avea loc joi”, a declarat Francesco Ferri, primarul din Monte Compatri, pentru ANSA.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri