Cazan cu pălincă furat dintr-o gospodărie din Satu Mare. Hoții i-au blocat pe proprietari în casă

Data publicării:
cazan cu palinca
Hoții au furat cazanul plin de pălincă. Proprietara a sunat la 112. Sursa foto: PresaSM

O familie din județul Satu Mare a fost prădată de hoți, ziua în amiaza mare. Mai mulți indivizi au intrat cu mașina în gospodăria lor și au luat, la plecare, și cazanul plin cu pălincă cu ei. Ca să nu fie prinși în fapt, aceștia i-au blocat pe proprietari în locuință, scrie PresaSM.

Furtul a avut loc vineri, în comuna Porumbești, județul Satu Mare. Proprietarii gospodăriei se aflau în casă, când o vecină i-a sunat și i-a avertizat că un grup de indivizi a dat spargere în vecini.

Oamenii au vrut să iasă în curte, însă și-au dat seama că ușa casei este blocată.

În tot acest timp, în spatele grădinii, hoții acționau în voie. Cu ajutorul unei mașini, indivizii, scrie sursa citată, au pătruns în curtea locuinței și s-au dus direct în locul în care bănuiau că vor găsi pălinca. Dovadă au fost urmele de roți găsite în pământul moale.

Într-un final, proprietarii au reușit să iasă din casă și s-au uitat prin curte să vadă dacă le lipsește ceva. Când s-au dus în spatele grădinii, unde țineau pălinca, au văzut că unul dintre cele două cazane pline dispăruse. Al doilea era distrus, semn că hoții au vrut, dar n-au reușit să îl urnească din loc.

Păbugiții au sunat imediat la 112. Polițiștii au prelevat probe și încearcă acum să dea de urma hoților, scrie sursa citată.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri