Video&Foto Contrabandă cu tigări prin curier, în Oradea. Momentul în care angajatul firmei este blocat în trafic de polițiști

Data actualizării: Data publicării:
colaj trafic de tigari prin curier (1)
Bărbatul, care transporta zeci de cutii cu țigări de contrabandă, a fost blocat în trafic de mai multe echipaje de poliție. Sursa foto: bihon.ro

Un bărbat din Oradea, șofer la o firmă de curierat, a ajuns după gratii, după ce a fost prins în trafic cu mașina plină cu țigări de contrabandă. Individul a fost blocat de mai multe echipaje de poliție și obligat să deschidă compartimentul de marfă. Acolo, oamenii legii au găsit 25 de cutii de caron, pline cu țigări de contrabandă. După audieri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, scrie Bihon.ro.

Șoferul firmei de curierat a fost blocat în trafic miercuri, în jurul orei 10:20, pe o stradă din Ioșia, județul Bihor. Polițiștii i-au cerut să deschidă compartimentul de marfă. Momentul a fost surprins de un martor:

"La data de 15 noiembrie, pe strada Ovid Densușianu din municipiul Oradea, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Oradea, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce transporta, cu o autoutilitară, 244.000 de țigarete (12.200 de pachete de țigarete) netimbrate ori cu timbru neconform, de diferite mărci, ambalate în 25 de cutii de carton, în legătură cu care există suspiciunea că ar proveni din contrabandă", au transmis reprezentanții IPJ Bihor.

Contrabandă de țigări prin curier. Sursa foto: bihon.ro
Contrabandă de țigări prin curier. Sursa foto: bihon.ro

Potrivit oamenilor legii, prejudiciul total se ridică la 200.000 de lei. Conform legii, atât autoutilitara, cât și țigările de contrabandă descoperite în mașină au fost confiscate. Și telefonul mobil al bărbatului a fost ridicat de polițiști.

După audieri, șoferul de 37 de ani a fost dus în arestul IPJ Bihor și riscă ani grei de închisoare pentru contrabandă de țigări.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri