Video Accident grav în fața unui spital din Timișoara, între două mașini și două TIR-uri. Un bărbat de 60 de ani a murit

Data publicării:
accident in timisoara
Accidentul a avut loc chiar în fața Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara, o zonă extrem de aglomerată la orele dimineții. FOTO: Captură video Digi24

Un bărbat de 60 de ani a murit după un accident grav, care a avut loc, miercuri dimineață, pe o stradă din Timișoara, în fața Spitalului de Boli Infecțioase. Au fost implicate două mașini și două camioane.

Un barbat de 60 de ani a murit la Spitalul Județean din Timișoara.

La fața locului a fost o întreagă desfășurare de forțe. Sunt prezenți foarte mulți polițiști și au ajuns și mai multe ambulanțe.

Accidentul a avut loc chiar în fața Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara, o zonă extrem de aglomerată la orele dimineții. Bărbatul de 60 de ani voia să vireze la stânga regulamentar, iar o șoferiță de 31 de ani, care venea din spate, nu ar fi observat că bărbatul este oprit pe banda doi, a intrat în el, iar mașina lui a fost aruncată într-un autocamion. Ulterior, mașina a intrat în al doilea TIR.

Traficul a fost oprit complet.

Criminaliștii încearcă acum să afle cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

Accidentul a fost surprins și de camerele de supraveghere din zonă.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri