Accident grav la Deveselu între un microbuz cu 18 copii și o mașină. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta
Foto: Alexandru Busca/Inquam Photos

Un autoturism şi un microbuz în care se aflau copii au fost implicate, luni după-amiază, într-un accident rutier produs în localitatea Deveselu, judeţul Olt. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Potrivit Centrului Infotrafic, patru copii şi doi adulţi au fost răniţi, traficul pe DN 54 fiind blocat.

Potrivit ISU Olt, accidentul rutier în care au fost implicate un microbuz (doi adulţi şi 18 minori) şi un autoturism (în care se afla o femeie - şofer) s-a produs în localitatea Deveselu.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul judeţului Olt a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Echipajele operative intervin cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, şapte echipaje SMURD şi trei echipaje din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt.

La rândul său, Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, pe DN 54, în localitatea Deveselu, judeţul Olt, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz de transport persoane, traficul fiind oprit pe ambele sensuri de mers.

„În urma impactului au rezultat șase victime, patru minori din microbuz şi un adult, precum şi conducătorul autoturismului. Din primele verificări, acestea au suferit leziuni uşoare, însă vor fi transportate la spital, pentru efectuarea tuturor investigaţiilor medicale”, a precizat sursa citată.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri