Ce cadou a primit Prințul Charles de ziua sa, în Noua Zeelandă

Data publicării:
1511 20charles-33551

A treia zi a vizitei în Noua Zeelandă a cuplului princiar britanic Charles şi Camilla a coincis cu ziua de naştere a prinţului moştenitor. Prinţul de Wales a fost oaspetele studiourilor Weta Workshop din Wellington. Acolo, moştenitorul coroanei britanice a fost întâmpinat de celebrul regizor Peter Jackson, dar şi de un... pitic.

„Alteţa Voastră Regală Principe de Wales, eu sunt Dori Piticul şi, în această zi specială, ziua dumneavoastră de naştere, la cererea lui Sir Peter Jackson, mă pun în slujba dumneavoastră. Sluga dumneavoastră, Dori”, i s-a adresat hobbit-ul prințului.

Moştenitorul tronului britanic s-a arătat surprins şi încântat.

„Ei bine, nu pot să spun cât de recunoscător sunt, este cel mai frumos cadou pe care îl primesc de ziua mea de naştere, de multă vreme”, a spus Charles.

Charles şi Camilla au admirat costumele care apar în noul film realizat aici - Hobbitul: o zi neobişnuită. Pelicula va avea premiera mondială în Wellington, peste exact două săptămâni.

Prinţul Charles şi soţia sa, Ducesa de Cornwall, au vizitat anterior Papua Noua Guinee şi Australia, în cadrul celebrării Jubileului de diamant al reginei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri