Video Incendiu puternic la un depozit dintre blocuri în Cluj. A fost emis mesaj RO-ALERT

Data actualizării: Data publicării:
Screenshot 2024-02-15 093800
Foto: captură video

Pompierii din Cluj-Napoca se luptă, chiar la această oră, cu flăcările uriașe care au cuprins un depozit aflat chiar între blocuri. Incendiul este atât de puternic încât fumul gros se vede de la mare depărtare.

Bianca Timșa, jurnalist Digi24: Incendiul a izbucnit astăzi în jurul orei 7.30. Pompierii încearcă să stingă focarele care încă ard mocnit. Flăcările au cuprins o hală care se află pe Calea Baciului în Cluj. Pompierii intervin cu 6 autospeciale de stins focul. S-au solicitat în sprijin și două autospeciale de stingere de la ISU Bihor și Sălaj. Martorii au spus că s-au auzit la un moment dat chiar și bubuituri. Este depozitul unei firme care comercializează echipamente și accesorii de instalații. Până în prezent nu au fost persoane care să solicite consult medical. Totuși aici se află și un echipaj SMURD. Având în vedere că au fost degajări mari de fum, a fost emis și un mesaj RO-ALERT de avertizare către populația din zonă. 

Andrei Biriș, purtător de cuvânt ISU Cluj: „Flăcările au fost lichidate. Nu mai este pericol de extindere a incendiului. Se lucrează doar pentru stingerea focarelor ascunse. Structura halei a fost afectată major. Nu este sigur accesul în interior. Se acționează pentru stingerea focarelor din exteriorul halei. Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca flăcările să nu se extindă mai departe de limitele în care au fost găsite”.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri