Interlop împușcat de un văr pentru că avea o aventură cu soția acestuia. Agresorul e cunoscut pentru scandaluri cu clanul Cămătaru

Data publicării:
politist la perchezitie
Răfuială cu împușcături între interlopi în București. Polițiștii au găsit în care unuia un pistol cu bile. FOTO: INQUAM PHOTOS - OCtav Ganea

Un interlop din Bucureşti, cunoscut sub porecla Robert Yoc, a fost arestat după ce l-a împuşcat cu un pistol cu bile pe un văr pe care îl suspecta că avea o relaţie extraconjugală cu soţia lui.

Poliţia Capitalei a anunţat că poliţiştii de la Secţia 26 Poliţie au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară şi un mandat de aducere, în Bucureşti, într-un dosar penal de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

În 6 februarie, polițiștii au fost sesizați prin 112 de către un bărbat care susținea că fusese împușcat în braț.

Polițiștii care au mers la adresa indicată au stabilit că cel care reclamase agresiunea se certase cu un alt bărbat care îl acuza că avea o relație extraconjugală cu soția lui. În acest context, fusese împușcat cu un pistol cu bile de cauciuc. Bărbatul rănit a fost dus la spital.

De asemenea, din investigaţii s-a stabilit că suspectul, un bărbat de 47 de ani, era sub control judiciar. Pistolul acestuia a fost ridicat la percheziții. Agresorul a fost arestat.

Cine este Robert Yoc

Surse judiciare au afirmat pentru news.ro că bărbatul împuşcat în antebraţ este văr primar cu suspectul, cunoscut cu porecla Robert Yoc.

Incidentul a avut loc în bucătăria locuinţei, din cauză că Robert Yoc îl suspecta pe acesta că avea o relaţie extraconjugală cu soţia sa. Robert Yoc, un cunoscut al lumii interlope, se afla sub control judiciar pentru o tentativă de omor din anul 2021. El este cunoscut şi pentru că a fost implicat în scandaluri cu clanul Cămătaru.

De asemenea, el ar fi intrat cu o sabie la priveghiul celor trei copii ai săi, care au murit în urma unui incendiu, gestul fiind motivat de un conflict cu mama acestora.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri