Tânăr de 18 ani cercetat penal după ce a ameninţat că omoară clienţii unui local

Data actualizării: Data publicării:
masina politie
Parchetul European și DNA verifică achiziția celor 600 de BMW-uri de către Ministerul de Interne

Un tânăr de 18 ani este cercetat penal după ce a ameninţat cu moartea clienţii unui local, printre care un poliţist aflat în afara orelor de serviciu, pe care agresorul a încercat să îl lovească cu un pahar, a informat, luni, Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârşova.

Când a comis agresiunile, tânărul era sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat că: În noaptea de 13/14.01.2023, în jurul orei 00:30, inculpatul M.M.C. aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pătruns în localul II D. F. din oraşul Hârşova, (...) şi a adresat ameninţări cu acte de violenţă persoanelor aflate în local, a spart pahare, a aruncat şi a răsturnat obiectele de mobilier, a lovit o persoană şi a afirmat că îi va omorî pe toţi cei din jur. De asemenea, s-a adresat poliţistului D. N. aflat în local, în afara orelor de program, cu referire la calitatea acestuia şi l-a ameninţat cu acte de violenţă încercând să-l lovească cu un pahar spart”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Instanţa a acceptat propunerea procurorilor ca împotriva inculpatului să fie dispusă măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri