Un bărbat din Brașov și-a dat întâlnire printr-o aplicație cu două tinere, într-un apartament. Nu și-a imaginat ce va păți acolo

Data actualizării: Data publicării:
cuplu la intalnire
Un bărbat din Brașov și-a dat întâlnire printr-o aplicație cu două tinere, într-un apartament. Nu și-a imaginat ce va păți acolo. Foto: Profimedia Images

Un bărbat de 46 de ani care şi-a dat întâlnire, prin intermediul unei aplicaţii de dating, cu două tinere, a fost bătut şi tâlhărit de cele două şi de un complice al acestora. A rămas fără telefon și fără 6.800 de euro.

Bărbatul și-a dat întâlnire cu două tinere de 17 și 23 de ani, într-un imobil din oraşul Zărneşti. A fost așteptat acolo de cele două și un adolescent de 17 ani.

Cei trei l-au imobilizat și l-au bătut, iar apoi i-au luat banii și telefonul. Prin intermediul telefonului, ar fi făcut mai multe plăți, în valoare totală de 6.800 de euro.

Joi, procurorii şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au făcut şase percheziţii domiciliare în acest dosar, scrie news.ro.

Cele două tinere şi complicele lor au fost reţinuţi, fiind suspectaţi de tâlhărie, lipsire de libertate, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, influenţarea declaraţiilor şi acces ilegal la un sistem informatic.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri