Video Un șofer a scăpat controlul mașinii și s-a izbit de un indicator în zona unde tocmai fusese instalat un limitator inteligent de viteză

Data publicării:
Untitledvideo-MadewithClipchamp3-ezgif.com-video-to-gif-converter

Un șofer care mergea peste limita de viteză a scăpat controlul mașinii în Snagov, lângă București, și s-a izbit de un indicator, după ce s-a activat primul limitator de viteză inteligent din România, instalat cu o zi în urmă.

Teodora Chiuș, jurnalist Digi24: Șoferul ar fi avut peste limita de viteză legală în această zonă, anume peste 30 de km pe oră, deoarece vorbim despre o trecere de pietoni și o școală în zonă. Viteza ar fi fost cea care l-ar fi făcut pe bărbat să conducă haotic și să oprească într-un indicator.

Șoferul a scăpat fără răni dar s-a ales cu pagube materiale și o amendă de 990 de lei, pentru că nu a redus viteza.

Șoferii care circulă pe acest drum județean sunt avertizați de la peste 150 de metri că în față urmează o trecere de pietoni cu limitator de viteză inteligent. De asemenea, bumper-ul se ridică până la 6 cm dacă senzorii din asfalt detectează o viteză mai mare de 30 km pe oră, dar coboară dacă șoferii se încadrează în această limită.

Limitatorul de viteză inteligent a fost inaugurat în urmă cu două zile și a fost montat în această zonă, deoarece este foarte circulată, în special de copiii care merg la școală.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri