VIDEO. Un șofer drogat a făcut praf patru mașini parcate pe un bulevard din București

Data publicării:
masina avariata in accident
Un șofer drogat a făcut praf patru mașini parcate pe un bulevard din București.

Un șofer care a consumat droguri a făcut praf patru mașini parcate după ce a intrat în plin în ele, pe un bulevard din București. La verificări, polițiștii au aflat și că cel de la volan avea permisul suspendat.

Isabella Neagu, jurnalist Digi24: Șoferul a pierdut controlul volanului, a intrat mai întâi pe linia de tramvai, acolo unde a rupt gardul de protecție al refugiului, mai apoi a intrat pe contrasens unde a lovit patru mașini parcate pe marginea bulevardului.

Impactul a fost puternic, o bară din gardul de protecție al refugiului a pătruns în mașină, prin parbriz, și din fericire nimeni nu se afla pe locul din dreapta șoferului.

Bărbatul care conducea a fost testat cu aparatul drugtest și atunci au văzut polițiștii care ar fi cauza acestui accident. Dispozitivul a indicat rezultat pozitiv la amfetamină. Șoferul a fost transportat la spital, unde îi vor fi recoltate probe biologice.

La un control mai amănunțit, oamenii legii au descoperit că șoferul nu avea dreptul de a conduce, permisul fiind suspendat.

Martorii de la fața locului au spus că impactul a fost extrem de puternic și s-au speriat foarte tare.

Cei care aveau mașinile parcate în acel loc au coborât în grabă din locuințe ca să vadă ce s-a întâmplat. Au încercat să îi ceară explicații șoferului, dar au spus că nu au reușit să comunice cu acesta.

În cauză a fost deschis dosar penal.

De menționat, că la mai puțin de 10 metri de locul accidentului se află un loc de joacă pentru copii, iar acesta era aproape plin, fiind o zi de weekend. Părinții au povestit ca s-au speriat extrem de tare și fiecare a sărit să își i-a copilul pentru a-l scoate din parc.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri